Utilitzem cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes Més informació

 
Cart0
Total:0,00 €
La seva cistella de compra està buida.

Les presents condicions generals de contractació s'apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a la nostra botiga virtual, Arga pastissería, d'ara endavant El venedor.

Els preguem que llegeixi atentament les presents Condicions de Compra i la nostra Política de Privacitat abans de realitzar la comanda. Si no està vostè d'acord amb totes les Condicions de Compra i amb la Política de Privacitat, no ha de realitzar cap comanda.

1. Activitat

El Venedor es dedica a la venda a distància per Internet, de productes de pastisseria

2. Continguts i informació subministrada en el website.

El Venedor es reserva el dret a modificar l'oferta comercial presentada al website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. El Venedor fa tots els esforços al seu abast per oferir la informació continguda en el web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís algun error d'aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat del Venedor, es procediria immediatament a la seva correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, El Venedor li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

Els continguts del lloc web El Venedor podrien, en ocasions, mostrar informació provisional sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

3. Sistema de venda

Per realitzar una compra, l'usuari pot:

  • Realitzar la comanda via Internet a través del «cistella de la compra»
  • Pot realitzar qualsevol consulta o aclariment que necessiti sobre el producte per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

4. Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a la pàgina web del Venedor, inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) i estan expressats en Euros.

5. Forma de pagament

En formular la comanda, el client pot triar lliurement abonar les compres que realitzi mitjançant:

  • Targeta a través de la passarel•la de pagament
  • Contra reemborsament (Sense costos adicionals)

En determinats casos i per prevenir possibles fraus, El Venedor es reserva la possibilitat de demanar a un client una forma de pagament concreta en el cas que no s'acrediti la identitat del comprador.

6. Forma, despeses i termini d'enviament

El cost de les despeses d'enviament variés depenent si es tria:

  • Recollida a la botiga.
  • Enviament a través de Correus d'Espanya amb les modalitats:
    • lliurament al domicili
  • Les despeses d'enviament que apareixen a la web en realitzar la comanda són orientatius i es calculen en base a les tarifes de de correus.

Els enviaments no es realitzaràn fins a tenir confirmació del pagament de la compra.

El comprador és responsable de posar una adreça correcta d'enviament; nom i 2 cognoms, carrer, avinguda etc i nombre (S/n si no té aquest), codi postal i població i país.

Si com a conseqüència d'un error en l'adreça atribuïble al comprador un enviament fos retornat, el reenviament dels productes generarà noves despeses dels que serà informat el comprador.

Si el comprador renuncia a aquesta nova despesa generada se li retornarà els diners dels articles, descomptant les despeses d'enviament generats com a conseqüència d'una direcció incorrecta.

Per la complexitat dels nostres articles no acceptem comandes urgents que hagin de ser lliurats en una data determinada, excepte en els cas que hi hagi fet un encàrrec, ja que no podem garantir el lliurament en un termini determinat.

Abans de confirmar la seva comanda se li informarà al client sobre unes despeses d'enviament i terminis de transport (aquest últim orientatiu).

Los plazos de transporte se pueden ver alterados por incidencias extraordinarias en el transportista, dificultades en la entrega y carga de trabajo del vendedor en el momento de hacer el pedido.

El Venedor es reserva el dret a alterar els costos d'enviament quan el pes sol•licitats variï respecte al pes mitjà dels enviaments. En cas de produir-se una variació de preu, El Venedor comunicarà per mitjà de correu electrònic al client la variació i el client podrà optar per anul•lar la seva comanda sense que se li pugui imputar cap cost.

7. Drets del comprador i política de devolucions

No s'admeten devolucions.

En el cas que per una fallada nostre rebràs a la teva comanda un article erroni, o que falta, hauràs de comunicar-lo en un màxim de 48 hores des de la recepció. En aquest cas les despeses d'enviament que es generin de la gestió correran del nostre compte, sense cap cost adiccional per a tu.

8. Obligacions del client

El client del Venedor es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol•licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-les actualitzades en tot moment.

El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents condicions generals de contractació entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d'activitat que desenvolupa El venedor.

Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d'accés personal al nostre lloc web. El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol•licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda sol•licitada dins l'horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16: 00 a 18:00). En cas d'incompliment per part del client d'aquesta obligació, El Venedor no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol•licitada pel client.

9. Legislació aplicable i jurisdicció competent

Les presents condicions de compra estan sotmeses a la legislació espanyola i, per tant, les operacions de venda s'entendran realitzades al C. Joaquim Costa, núm. 162 - Terrassa 08222 (Barcelona). En cas de litigi entre les parts del present contracte, la jurisdicció competent serà la que correspongui en cada cas.